Overlijdensbericht Berry Huntink

Met grote verslagenheid namen wij afgelopen week het nieuws tot ons dat de drijvende kracht achter CT Achterhoek, Berry Huntink, onverwachts ten overlijden is gekomen tijdens het uitoefenen van zijn geliefde bezigheid.

Berry heeft zich jarenlang belangeloos ingezet voor CT Achterhoek en zijn geliefde wielerclub RTV de Zwaluwen. De trotse gloed op zijn gezicht toen een renner van CT Achterhoek de overstap maakte naar het Sensa – Kanjers voor Kanjers cyclingteam zullen wij nooit vergeten. Het was nota benen je eigen zoon, Jentje, die de stap mocht maken. Het bewees niet alleen de kracht van jouw als ploegleider en kartrekker van onze ploeg, maar ook vooral jouw rol als vader en voorbeeld.

Met dezelfde trotse blik in onze ogen kijken wij terug op de periode dat wij met Berry hebben mogen samenwerken. Berry was een duizendpoot, hij was niet alleen ploegleider maar was ook ‘achter de schermen’ van onmisbare waarde voor onze ploeg.

Onderweg hebben we mooie avonturen met elkaar mee mogen maken, maar helaas heeft Berry ons moeten verlaten. Voor iedereen binnen CT Achterhoek is dit een groot verlies, we zullen Berry missen met alles wat we doen. Wij zullen verder koersen, wetende dat Berry trots over onze schouders mee zal kijken!

Via deze weg willen wij, namens alle renners en begeleiding, Jentje, Binke, Lieve en Sandra heel veel sterkte met dit ondraagelijke verlies wensen.

Gerelateerde berichten